Inschrijving KunstBakens 2016

20150922-9223842KunstBakens, de Maas en Waalse kunstroute, zal in 2016 plaatsvinden op 24 en 25 september. Evenals in voorgaande jaren wordt ook dit jaar de route uitgezet in de gemeenten Druten en West Maas en Waal. Tijdens de route exposeren kunstenaars in hun eigen atelier, maar ook kunstenaars van elders zijn welkom, als gast in een atelier bij Maas en Waalse kunstenaars of op een bijzondere locatie.

De begeleidende overzichtsexpositie is dit jaar in de serre van Museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen en staat in het teken van sporen. Elke deelnemende kunstenaar maakt een werk op dit thema. Dit werk wordt in de overzichtsexpositie te koop aangeboden voor een bescheiden prijs.

Deelnemen

Kunstenaars die zich aangesproken voelen en willen deelnemen, worden uitgenodigd om zich aan te melden en documentatie in te sturen. Dat kan tot 1 mei 2016 met het inschrijfformulier op deze site. Lees vooraf even de deelnemersvoorwaarden.

Met Kunstbakens 2016 spreken we alweer van de achtste route door het Land van Maas en Waal. De kwaliteit van het werk van de deelnemers staat elk jaar garant voor een interessante en aantrekkelijke route. Een goede gelegenheid voor kunstenaars om hun werk te presenteren en met kunstliefhebbers in gesprek te komen.

De route van 2015 was een groot succes, met veel positieve reacties van bezoekers en deelnemers. Een terugblik met veel foto’s is op deze pagina te zien.