Locaties Kunstbakens 2016

20160815_143928-web

Er wordt momenteel overal in Maas en Waal rondgereden, -gefietst en -gelopen om boekenleggers te verspreiden en posters te plakken. Op de gekste plekken verschijnen ze ineens, die posters van KunstBakens. Want iedereen moet het weten: dat er op 24 en 25 september op talloze plaatsen kunst te bekijken valt, van 30 deelnemende kunstenaars.

Op welke plaatsen, dat is inmiddels bekend. Zoals elk jaar zitten er bijzondere locaties bij en onverwachte gebouwen die zorgen voor extra spanning tussen de ruimte en het tentoongestelde. Op deze pagina staat het overzichtelijk bij elkaar en kun je beginnen je eigen route uit te stippelen.

Boekje te koop

Er is straks een handig boekje te koop met informatie over de kunstenaars en ook een routekaart. Tijdens de route is het boekje op alle deelnemende adressen te verkrijgen, tevoren bij Streekhistorisch Museum Tweestromenland (vanaf 20 september). Door het boekje aan te schaffen krijg je niet alleen alle informatie in handen maar steun je ook de organisatie van de route.

Let intussen maar op die posters: want er is een fikse kans dat wanneer posters op de ruiten van een leegstaand pand geplakt zijn, daar straks een stel kunstenaars de deur voor je open zet.

Rabo-bank Boven-Leeuwen_web