KunstBakens in Den Bogerd!

De leden van Kunstbakens presenteren zich ieder jaar. Het ene jaar met de inmiddels bekende Kunstroute in Maas en Waal  waarin de kunstenaars hun atelier open stellen en ook ruimte bieden aan gastkunstenaars. Het daarop volgende jaar kiezen de leden van het collectief steeds één of enkele locaties om gezamenlijk hun recente werk te laten zien.

Dit jaar is gekozen voor één grote gezamenlijke presentatie van recent werk  in Cultureel Centrum Den Bogerd aan de Van Heemstraweg  in Druten. De 9 deelnemende kunstenaars zijn: Frank Boogaard (nieuw), Claudia van der Linde, Theo Tomassen,  Ans van den Hurk, Ruud Dijkers, Nellie de Mulder, Eduard Gerrits, Gerrit van Meurs en Monique van Stokkum.

De expositieruimte op de eerste verdieping is met de lift en de trap goed bereikbaar vanuit het centraal gelegen lunchcafé.

De expositie is de hele maand september te bezoeken. In plaats van een opening is gekozen voor een feestelijke afsluiting op zondag 1 oktober van 15.00 tot 17.00 uur. Alle kunstenaars zijn dan aanwezig.

Openingstijden:

Ma t/m do 8.00 – 23.00 uur
Vrij 8.00 – 18.00 uur
Za 8.30 – 17.00 uur

Zondag 1 oktober feestelijke afsluiting
15.00 – 17.00 uur
Andere zondagen gesloten

Gratis parkeren bij Den Bogerd, Van Heemstraweg 52  6651 KH  Druten

Kunstbakens naar Ameland!

Alvast leuk om te noteren: acht leden van KunstBakens nemen als groep deel aan KunstMaand Ameland, een groots cultureel evenement dat de hele maand november over het hele eiland plaatsvindt. Bekijk de website van Kunstmaand Ameland voor alle informatie.